dilluns, 3 de febrer del 2014

Dos centres d'educació especial participen a l'Assemblea de Docents

L'escola La Ginesta i el centre Folch i Camarassa participen la consulta promoguda per l'Assemblea de Docents. Ambdós defugen les opcions de vagues i opten pel boicot a l'administració.

El passat 25 de gener va tenir lloc a Barcelona una nova plataforma de l'Assemblea de Docents. L'objectiu, incentivar una mobilització conjunta en contra de les retallades i les polítiques d'austeritat. Per fer-ho, tots els centres interessats han participat en una consulta. En total, 5.095 mestres han respost les seves preferències de mobilització de les vuit proposades. D'aquests, 17 eren mestres d'educació especial pública a la ciutat de Barcelona.


Resultats de l'enquesta pels dos centres d'educació especial que han participat // Elaboració pròpia a partir de les dades d'Assemblea Docent

Els docents especials segueixen la tendència general: guanya el boicot a l'Administració i les mesures de vaga són, en majoria, declinades. Els professors del Centre d'Educació Especial La Ginesta i els de Folch i Camarassa, van votar en contra de les propostes de vaga. La tendència es trenca amb la idea de fer vaga unitària de 72 hores, que hi estan a favor docents de La Ginesta, o en fer dues hores de vaga diàries, que hi estan a favor els professionals de Folch i Camarassa.


El que va quedar clar de l'assembla és la propera vaga del 29 de març. Un 77% de total de docents catalans hi van votar a favor. Pel que fa als mestres dels CEE, només quatre se'n van abstenir. També tots dos centres es mobilitzen clarament a favor de mesures de boicot a les competències bàsiques, sempre amb el recolzament familar, o amb les actes d'avaluació. No obstant, el vot de Folch i Camarassa és molt més unitari que el de La Ginesta.


Resultat de l'enquesta feta a tots els docents que han participat a la consulta // Elaboració pròpia a partir de les dades d'Assemblea Docent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada