dissabte, 8 de març del 2014

El MCECC prepara una formació sobre la comunicació amb infants amb discapactat auditiva

Fotografia de la trobada de l'any passat a Salou.
El Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans, comença a preparar la trobada de monitors i monitores dels 200 centres d'esplai que agrupa aquesta federació annexionada a la Fundació Pere Tarrés.
Coneguda com a JORESCO la trobada inclou diferents espais, un d'ells, el de diumenge al matí on s'ofereixen fins a 30 tallers de formació en temes totalment diferents però, alhora, vinculats al món del lleure.


Un dels tallers que es tractaràn serà el que duu a terme Arabela Abad, sobre la gestió de la comunicació amb els infants amb discapacitat auditiva. Segons informa el MCECC, els assistents adquiriran recursos per poder adaptar activitats i jocs als infants amb necessitats educatives especials. Abad, és tècnica en interpretació de llengua de signes en català, castellà i internacional. A més, la docent ha estat vinculada al lleure com a monitora a l'esplai esquitx de Sabadell.


La Joresco serà el dissabte i el diumenge 22 i 23 de març a Tiana (Casa de Colònies La Conreria). La temàtica d'enguany serà sobre el creixement dels infants a l'esplai. Les inscripcions són fins el 17 de maig i costa 22€ per participant. Es calcula que hi podran accedir 3.500 monitors. Els internautes podran seguir la trobada per les xarxes socials amb el hashtag #FESJORESCO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada