dilluns, 27 de gener del 2014

Benvinguts al nostre blog!



Ens presentem. A l'esquerra, la Clara Carbó, una fanàtica de la Coca-Cola; al centre, l'Elisenda Colell, una noia a qui li fugen els trens; i finalment a la dreta, la Laia Font, una enamorada de la fotografia. Les tres estudiem Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra i, per l'assignatura Periodisme a Internet, hem creat aquest blog. L'objectiu és apropar-nos a la realitat de l'educació especial i pública a la ciutat de Barcelona. 

El primer dia d'universitat, ens van dir que els periodistes han de donar veu a aquelles persones que no en tenen, que ens havíem d'acostar a aquelles realitats poc conegudes, silenciades o ignorades per la societat. Per això, després de donar-hi moltes voltes, vam triar el tema de l'educació especial. A dia d'avui, a Barcelona, hi ha set escoles públiques d'educació especial que treballen constantment per la integració d'infants i joves. Especials, com tots ho som, ni millors, ni pitjors.

Durant les pròximes setmanes, intentarem fer un zoom en aquesta realitat, aportant notícies d'actualitat, però també continguts en profunditat. El nostre interès no és purament acadèmic; és obvi que ens estem jugant una nota però si hem escollit fer el blog sobre aquest tema és perquè ens motiva i interessa i creiem que en podem treure un gran aprenentatge personal. 

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres tant si teniu crítiques com propostes. Esperem no deixar-vos indiferents. 



2 comentaris:

  1. Hola noies, endavant amb aquest projecte, pinta molt bé!!!, molta sort i crec que diu molt a favor vostre com a persones !!!!

    ResponElimina
  2. Molts ànims en el vostre projecte que, com bé dieu, segur que ajudarà a donar veu a totes aquelles persones que, pel sol fet de tenir diferents capacitats es troben en inferioritat d'oportunitats. Perquè...només entenent la diversitat podem parlar de convivència que va molt més enllà que la inclusió. Així doncs...felicitats pels objectius que preteneu transmetre i molta sort en el vostre camí per assolir-los. De part d'una mestra d'Educació Especial que, com vosaltres, sent la vocació.

    ResponElimina